Europe total logistics
EUROPE TOTAL LOGISTICS

Logische oplossingen tot over de grenzen

Europe Total Logistics is uw betrouwbare partner voor al uw import-, export-, en transport activiteiten. Wij leveren grensverleggende oplossingen voor uw logistieke uitdaging in binnen- en buitenland. Ons team bestaat uit professionals met ruime ervaring in de logistiek. Dankzij deze ervaring hebben zij een breed netwerk opgebouwd waardoor wij u altijd flexibel en concurrerend van dienst kunnen zijn. Daarnaast proberen wij verder te gaan dan alleen onze diensten uit te voeren. Wij denken graag tot diep in uw logistieke proces mee en zoeken graag naar oplossingen om uw supply chain nog efficiënter in te richten.

Wij nemen u graag de zorg uit handen als het gaat om het transport van containers, ingewikkelde afhandeling van import- en exportdocumenten of specifieke inspectie en keuringsactiviteiten. Zo kunt u zich concentreren op uw product, productieproces of marketing.

Ons kantoor is gelegen in de haven van Rotterdam. De haven van Rotterdam is het kloppende hart van de stad. Hier werken tienduizenden Rotterdammers om de duizenden schepen, vrachtwagens en vliegtuigen die komen en gaan te verwerken. Dankzij de uitstekende infrastructuur in en rond de stad is Rotterdam dé Gateway to Europe geworden.

Rotterdam is groot geworden mede dankzij de haven van de stad. Rotterdam ademt logistiek. Ons team van professionals doet dat ook. Wij zijn trots op onze stad en onze haven. Logistiek is van jongs af aan onze passie en elke order is voor ons een nieuwe uitdaging. Bij Europe Total Logistics bent u zeker van een betrouwbare partner voor uw logistieke vraagstuk.

Onze medewerkers verleggen dagelijks de grenzen voor u. Vraagt u naar de mogelijkheden, ze zijn werkelijk grenzeloos.