Europe total logistics
EUROPE TOTAL LOGISTICS

AEO Certificaat

Europe Total Logistics is in het bezit van een AEO-certificaat. De douane geeft dit certificaat af aan bedrijven die worden gezien als een betrouwbare partner in de logistieke keten. Voordeel hiervan is dat er minder controles worden uitgevoerd.

Het AEO-certificaat is kenmerkend over de manier waarop de overheid tegen het bedrijfsleven aankijkt. De overheid legt steeds meer de verantwoordelijkheid bij de bedrijven neer. Zij moeten ervoor zorgen dat alle regels en procedures worden gevolgd. De douane controleert alleen nog steekproefsgewijs.

De overheid geeft het certificaat uiteraard niet aan ieder willekeurig bedrijf af. Om in aanmerking te komen voor dit certificaat wordt het bedrijf eerst geheel doorgelicht. Zowel interne processen, financiƫn en ervaringen uit het verleden worden geauditeerd en beoordeeld. Pas als alles goedgekeurd is wordt het certificaat afgegeven.

Doordat Europe Total Logistics in het bezit is van het AEO-certificaat kunt u er zeker van zijn dat u zaken doet met een betrouwbare en gezonde organisatie.