Europe total logistics
EUROPE TOTAL LOGISTICS

Transport

Rotterdam is ‘the gateway to Europe’. De stad heeft een uitstekende infrastructuur voor transport. Of het nu gaat om transport via de weg, het water of via de lucht, Rotterdam is de ideale uitvalsbasis voor distributie naar geheel Europa.

Europe Total Logistics verzorgt dit transport voor u. Het maakt niet uit of het transport per boot, vrachtwagen, vliegtuig of trein is. Wij zoeken voor u de voordeligste transportmodaliteit uit.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de transportwereld hebben wij nauwe contacten met diverse transporteurs. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen, iets wat in onze markt een hoge eis is. Bij Europe Total Logistics bent u er zeker van dat uw zending altijd snel op de juiste plek van bestemming aankomt.

Wij kunnen verder gaan dan alleen het regelen van het transport. Ook als uw goederen geïmporteerd of geëxporteerd worden kunnen wij u ondersteunen. Wij nemen u graag alle activiteiten rondom import en export uit handen. Zo kunt u zich richten op uw core business. Hierover vindt u meer onder de menu’s import en export.