Europe total logistics
EUROPE TOTAL LOGISTICS

Wegtransport

Iedere dag rijden er duizenden vrachtwagens van en naar de havens van Rotterdam. Nederland beschikt over een uitstekende infrastructuur waardoor transport over de weg, ondanks alle files, nog steeds de meest gebruikte transportmodaliteit is. Nederland en voornamelijk Rotterdam is ‘the gateway to Europe’ en daardoor bij uitstek het land om goederen richting heel Europa te transporteren. Europe Total Logistics regelt dit transport voor u.

Of uw goederen naar Spanje, Italie, Engeland of Rusland moeten, wij zorgen dat uw container of zending per vrachtwagen snel op de gewenste bestemming komt. Europe Total Logistics werkt samen met een aantal vaste transporteurs en heeft daarnaast een breed netwerk opgebouwd. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij u een zo voordelig mogelijke transportprijs aanbieden.

Europe Total Logistics is uw betrouwbare en onafhankelijke forwarder. Wij denken graag met uw logistieke proces mee waardoor u er zeker van kunt zijn dat wij altijd de meest efficiënte oplossing voor uw zending zullen kiezen.