Europe total logistics
EUROPE TOTAL LOGISTICS

Containervervoer

Containervervoer is een van de meest gebruikte middelen om goederen te transporteren. Containers worden zowel per boot, rail en barge vervoerd. Vanzelfsprekend vind het containervervoer ook over de weg plaats. Europe Total Logistics is uw specialist als het gaat om het vervoeren van droge- of geconditioneerde goederen per container, met welke transportmodaliteit dan ook.

Met name als het gaat om geconditioneerde goederen zoals voedingsmiddelen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Voor het transport van deze speciale goederen komt meer kijken dan bij een ‘normaal’ transport. Door onze jarenlange ervaring weet ons team exact wat er gevraagd wordt en welke eisen er gesteld worden. Wij zorgen er dan ook voor dat uw goederen snel en met de juiste temperatuur op iedere gewenste bestemming aankomen. Naast geconditioneerde goederen kunnen wij u ook uitstekend helpen met normale en ‘droge’ goederen.

Als u uw container wilt importeren of exporteren dan nemen wij graag alle import- en export formaliteiten van u over. Over deze service kunt u meer lezen onder het menu ‘import’ en ‘export’.